ENERGIE NATURALA
Energie inseamna miscare iar miscarea inseamna viata ! Aici puteti citi si posta diverse subiecte de larg interes in viata noastra de zi cu zi.
Lista Forumurilor Pe Tematici
ENERGIE NATURALA | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ENERGIE NATURALA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
elenn la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 55 ani
ENERGIE NATURALA / SFATURI MEDICALE DE URGENTA / ALIMENTE CARE NE OMOARA LENT DAR SIGUR  
Autor
Mesaj Pagini: 1
crepuscul
Administrator

Din: Braila
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 57
Eu cred ca pentru noi e prea tarziu. Am fost deja intoxicati.





Alimentele cu cele mai multe toxine, care trebuie evitate la consum, sunt margarina vegetala,
guma de mestecat, uleiul de mustar, mezelurile,  bauturile racoritoare si dulceturile


Boala mileniului III

Potrivit rapoartelor organizatiilor internationale,   mortalitatea in randul populatiei globului,   cauzata de consumul alimentelor imbogatite cu  substante artificiale, se afla pe locul al treilea, dupa consumul de droguri si medicamente  si dupa accidentele de circulatie. Consumul  indelungatde produse alimentare aditivate sintetic  provoaca distrugerea sistemului imunitar, care ajunge sa produca anticorpi peste masura, folosindu-i impotriva propriului organism, precum si   o serie de tumori maligne si benigne.

Plasticul Margot
Un exemplu de aliment ce ar trebui evitat este margarina. Produsul a aparut in al doilea razboi  mondial, in urma rationalizarii untului. Cercetatorii americani au descoperit, accidental, ca daca se incalzeste la 150 de grade Celsius un  amestec de uleiuri vegetale, in prezenta hidrogenului, folosind catalizatori de nichel, se obtine un produs alb. Acesta este asemanator  untului, cu o structura moleculara identica cu cea a plasticului, pe care l-au botezat dupa numele sotiei (Margot) a unuia dintre savanti. Pana astazi,
margarina a fost imbogatita cu tot soiul de coloranti, aromatizanti si  vitamine sintetice, devenind unul dintre cele mai toxice produse alimentare inventate vreodata.  Grasimile sintetice nu pot fi arse de organism, iar  ele se depun pe membrana celulelor sistemului  imunitar, paralizandu- l prin depozitarea in
tesuturi. Rezulatele pentru inima, creier si  circulatia sangvina sunt dezastruoase.

Cancer la plic Supele concentrate contin in exces  glutamat de sodiu, E 621, considerat de specialisti
ca una dintre cele mai cancerigene substante. Concentratul se obtine prin deshidratarea supelor si   a ciorbelor, preparate normal, dar in  cantitati industriale. Rezulta un praf, care este   ulterior amestecat cu chimicale (coloranti,  aromatizanti, conservanti si glutamat de sodiu),  dupa care se ambaleaza in vid sau sub forma de  cubulete. Poate v-ati intrebat cum pot doua fire de  morcov si doua de patrunjel dintr-un plic sa dea acel gust.

Nu pot! Peste 90% din plic este monoglutamat de  sodiu, substanta care supraexcita papilele  gustative.


Glutamatul ucide celulele nervoase  Glutamatul se vinde producatorilor sub forma de  cristale albe, fara gust, si se combina  intotdeauna cu alti aditivi chimici, aromatizanti. El se foloseste si pentru conservarea laptelui,  branzeturilor, mezelurilor si ciupercilor. Organizatiile de profil din UE duc o intensa  campanie de interzicere a glutamatului de sodiu.  Ministerul Alimentatiei din SUA i-a informat public  pe oameni ca g lutamatul de sodiu este unul dintre  principalii factori care produc Alzheimer si  Parkinson.

Otravuri pentru copii
Fabricantii de guma de mestecat, destinata in  special copiilor, folosesc nu mai putin de  sapte-opt tipuri de substante chimice, multe fiind  pe lista celor suspecte sau nocive. Cine mesteca  regulat guma se expune colesterolului (E320), unor  boli ale aparatului bucal (E330, acid citric) si  cancerului (950 si E951). Si bauturile racoritoare  mustesc de aditivi nocivi, cel mai folosit fiind  acidul citric (E330) sau sarea de lamaie. Bauturile  cu aroma de citrice sunt dintre cele mai  daunatoare. Colorantii folositi, E102 si E110, sunt  foarte periculosi. Nici mare parte din gemuri sau  alte dulciuri nu sunt ceea ce par a fi, chiar daca  unii le aplica eticheta "produs natural". Minciuna  poate fi dovedita chiar de eticheta unde, la  ingrediente, apare mentionat acidul citric, nelipsit  din borcanele de gem. La fel de periculoase sunt  bomboanele intens colorate si, in general, tot ce   contine coloranti. Chiar si zaharul obtinut din  sfecla sau trestie este controversat. El lezeaza  organele digestive, pe care le obliga sa  prelucreze o cantitate de energie ce nu o pot  suporta. Producatorii au inventat si substituienti  ai zaharului, dintre care cel mai nociv este  aspartamul (E950 si E951), care provoaca peste 70 de  tipuri de boli mortale.




_______________________________________
Stiinta noastra este o picatura, ignoranta noastra, o mare. - William James
http://www.crepuscul2006.cabanova.ro

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la